Concurs Logo Universitatea Populară „Dimitrie Gusti”

Regulament concurs

,,LOGO – Universitatea Populară,,Dimitrie Gusti

12 – 31 august 2023

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești organizează în perioada 12-31 august 2023, Concursul „ Logo – Universitatea Populară „Dimitrie Gusti”.

Concursul este organizat în scopul popularizării Universității Populare ,,Dimitrie Gusti”.

Condiții de participare la concurs:

  • pot participa tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani cu domiciliul în Ploiești.

  • fiecare participant va trimite o poză cu logo-ul, editat electronic sau realizat manual folosind diferite tehnici precum acuarelă, acrilic, creion, cărbune etc, care are la bază activitatea și imaginea lui Dimitrie Gusti și a Universității Populare.

  • poza logo-ului se va trimite pe adresa de e-mail: secretariat@casadecultura.ro, în corpul e-mailului menționându-se numele, prenumele, vârsta și numărul de telefon.

Juriul va fi format din membrii Universității Populare,,Dimitrie Gusti”.

Câștigătorii vor fi anunțați în perioada 04-08 septembrie 2023.

Se vor acorda trei premii (Premiul I, II, III) și trei mențiuni. Premiul I va deveni logo-ul Universității. Ne rezervăm dreptul de a publica în mediul online al instituției creațiile primite la concurs. Premiile constă în cărți și vor fi acordate de Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești.

Prin participarea la concurs, participanţii cedează drepturile de autor asupra logo-urilor prezentate Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti. Totodată, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești își rezervă dreptul de a publica creaţiile premiate atat în cadrul Revistei „Atitudini”, cât și pe pagina de facebook a instituției.

De asemenea, prin participarea la acest concurs, în această formă, participanții își exprimă acordul ca organizatorii să prelucreze datele cu caracter personal și își asumă cunoașterea drepturilor prevăzute în Legea nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Instituția organizatoare declară că datele colectate nu vor fi transmise către un alt operator din țară sau străinătate, decât în condițiile prevăzute de lege.

Descarca Regulamentul concursului in format DOC

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Sari la conținut